Konges Sløjd.dk logo

Alle artikler

Materialer og certificeringer

Økologisk bomuld

90% af det bomuld vi bruger, er økologisk. Over halvdelen af det økologiske bomuld vi bruger, er GOTS certificeret, hvilket er en andel som vi arbejder målrettet på at øge kollektion for kollektion.

Genanvendt polyester

Vi bruger polyester i udvalgte produkter som kræver de tekniske egenskaber, som polyester er kendt for: et slidstærkt materiale, der tørrer hurtigt. Vi stræber efter at udskifte alt det polyester vi bruger med genanvendt polyester.

Bionic-finish® eco

BIONIC-FINISH® ECO er et alternativ til almindelig imprægnering, der har en mindre miljøbelastning. Produktet bliver brugt til det meste af vores overtøj og er fri for fluorstoffer og skadelige kemikalier.

Regntøj

Vores regntøj er fremstillet af 100% polyester med PU (polyurethane) coating og har et vandsøjletryk på 10,000 mm. De tapede sømme gør regntøjet 100% vandtæt. Vores regntøj findes i to variater; forår/sommer-versionen med bomuldsfor og efterårs/vinte

Responsible down standard (rds)

Vi bruger udelukkende rds certificeret dun. Responsible Down Standard (RDS) hart il formal at sikre, at dun og fjer kommer fra dyr, der ikke har været udsat for unødig skade, og støtter en industri, der respekterer den humane behandling af ænder og g

Thermolite®ecomade all season technology

THERMOLITE® EcoMade ALL SEASON teknologi er lavet af 100% genanvendte ressourcer. Denne teknologi hjælper med at du forbliver varm når det er koldt, og kold når det er varmt ved brug af en innovativ kombination af fibre. Fugttransporterende fibre hjæ

GOTS - global organic textile standard

Hos Konges Sløjd, er vi GOTS certificeret. The Global Organic Textile Standard er en international standard for forarbejdning af økologiske tekstiler, som både har fokus på miljømæssige og sociale kriterier i hele værdikæden. Certificeringen sikrer,

FSC – forest stewardship council

I 2022 blev vi FSC certificeret. Forest Stewardship Council er en international standard der sikrer at det træ vi bruger til vores produkter – hovedsageligt legetøj – kommer fra ansvarligt skovbrug. FSC-mærket er en garanti for, at dyr og planter er

OEKO-TEX®STANDARD 100

STANDARD 100 fra OEKO-TEX® er en globalt standardiseret, uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler, produkter og tilbehør. Vi er OEKO-TEX-certificeret for at sikre, at de materialer, vi bruger til vores produkter, er fri for skadelige ke

Amfori BSCI

I april 2022 blev Konges Sløjd medlem af Amfori BSCI, en organisation dedikeret til social compliance, med det formål at forbedre arbejdsforholdene i virksomheders internationale værdikæder. Størstedelen af vores leverandører er placeret i Asien, hvi

FN global compact

The UN Global Compact is the world's largest voluntary initiative for responsible companies. Through our membership of the Global Compact, we have committed to integrating ten universal principles within human rights, labor rights, the environment an