Konges Sløjd.dk logo
Konges Sløjd.dk logo

Alle artikler

ReturOpdateret 6 months ago

Returnering af pakker fra Kongessloejd.dk

Vi tilbyder en 30-dages returret, der starter fra den dato, du modtager produktet. Vær opmærksom på, at Konges Sløjd ikke bytter varer. Du kan enten sende pakken retur til vores lager i Herning, eller indlevere pakken hos vores butik i København.

 

Retur til lager: Du skal selv afholde omkostningerne for returen, men har mulighed for at købe et label til 39,00 kr. via vores returportal HER.

Retur til butik: Det er muligt at returnerer web-ordrer i vores butik på Gothersgade 34, 1123 København. Du skal blot medbringe dine varer og din ordreseddel.

 

Har du fået en gave fra Kongessloejd.dk?

Hvis du har fået en gave fra Kongessloejd.dk, som du ønsker at returnere, så sættes pengene ind på køberens kort. Vi kan desværre ikke tilbagefører pengene til andet kontonummer - Hvis du ønsker penge retur, skal du kontakte gavegiveren.

 

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du være opmærksom på følgende hvis du vil være sikker på at kunne få det fulde beløb retur:

🍒 Varen skal være i original emballage

🍒 Varen må ikke have tegn på slid, pletter, skader eller lugte af udefrakommende dufte.

🍒 Tøj skal have mærker på, da vi ellers ikke kan sælge varen til en ny modtager

🍒 Varer i æsker skal pakkes ind og label må ikke sættes direkte på æsken, da vi ellers ikke kan sælge varen til en ny modtager

 

Hvis du selv ønsker at vælge distributør, skal pakken sendes til følgende adresse:

Att: Konges Sløjd

Textile Logistics Denmark A/S

Hi Park 441c

7400 Herning

Danmark

 

OBS: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

 

Returnering af vare(r) fra en ordre med en gratis gave:

Hvis dine returnerede varer får din ordretotal til at falde under det kvalificerende beløb for den gratis gave, skal du returnere den gratis gave. Hvis den gratis gave ikke returneres sammen med ordren, trækkes den oprindelige pris for gave fra din tilbagebetaling.

Returnering af vare(r) fra et 3 for 2 tilbud:

Som udgangspunkt skal disse tilbud returneres samlet. Vælger du at "skille tilbuddet" ad, og derved beholde enkelte vare fra fler-stk. tilbuddet, skal du være opmærksom på at rabatten frafalder ved tilbagebetaling af dine penge. Således at du betaler fuld pris for den eller de varer du beholder.

Hjalp denne artikel?
Ja
Nej