Konges Sløjd.dk logo

Alle artikler

Hvornår genopfylder I lageret?Opdateret 4 months ago

Vi ville elske at kunne holde vores Konges Sløjd-familie informeret om alle vores planlagte genopfyldninger, men desværre kan vi på nuværende tidspunkt ikke bekræfte nøjagtige datoer, da de kan ændre sig.

Vi kan dog give dig besked, så snart et produkt, du ønsker, er kommet på lager igen. Det er meget enkelt. Bare gå til det produkt, du er vild med, vælg din størrelse, og hvis det er udsolgt, vil du se en mulighed for at tilmelde dig for at modtage en meddelelse om genopfyldning. Indtast blot din e-mail, så giver vi dig besked direkte i din indbakke, når den er tilbage!

Hvis du følger os på Instagram og tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du også besked om nye varer, så snart de er på lager.